Meny Stäng

Litet boende på hjul

I Göteborgsposten kan man läsa om den amerikanske webdesignern Alek Lisefski, som ville leva enklare, skuldfritt och mer medvetet. Därför byggde han ett litet hus på hjul. Huset är 15 kvadratmeter och byggt på ett flak på hjul. Huset innehåller vardagsrum, kök, dusch, mulltoa och sovloft. Den lilla bostaden har tio fönster och terrass. Och tröttnar man på utsikten går det alltså att rulla vidare!

Intresse för annorlunda boende

Alek bor i huset tillsammans med flickvän och hund. Men det finns fler som är intresserade! Hittills har Alek sålt riktningar till bland annat Australien, Ungern, Österrike och Slovenien … Lite spännande med små och annorlunda boendeformer tycker jag, vad tycker du? Skulle du kunna tänka dig att bo såhär? Läs gärna mer om Aleks lilla hus på hjul.

Bild från Göteborgsposten 2014-08-01. Foto: Alek Lisefski

Prenumerera på vårt nyhetsbrev