Meny Stäng

Husvagnsbåt eller husbilscykel

Vi befinner oss ju inte på Elmia-mässan, men vi har nosat runt lite ändå. Det finns förstås olika intressanta nyheter, men två av de som sticker ut mest är en ”husvagnsbåt” och en ”husbilscykel”. Vilken skulle du välja?

Husvagnsbåt

Tyska Sealander lanserar en husvagn som kan omvandlas till en båt med utombordsmotor. Ett gasolkök, två sängplatser och löstagbart tak är standard och priset ligger på ca 250 000 kronor. Bild från sealander.de

Sealander

Husbilscykel

Den här lilla husbilen, från företaget S-Karosser i Dorotea, drivs med en cykel. Den är inte stor, men är ändå utrustad med sängplats, gasolkök, dusch, bord och markis. Bilden är lånad från VärnamoNyheter, foto: Robert Eriksson.

huscykel1

Här kan du läsa lite fler slutsatser från mässan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev