Meny Stäng

Ny soffa på plats i vardagsrummet

Annons

Nu har vi äntligen hittat en soffa och fått den på plats (efter en del möda). Vi hittade en soffa som vi gillade på en onlinebutik. För ett rimligt pris fick vi en tresits-soffa, två puffar och frakt. Bara två dagar efter köpet var möblemanget på plats dessutom.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Transport vid tomtgränsen?

Vi beställde soffan från nätshoppen trendrum, och fick alltså frakt hem. Eller nja, det stod på hemsidan att de levererar “vid tomtgränsen”, men när transporten kom till marinan skrattade de bara. Det gällde visst inte när man bor i båt det där …

Nåja, efter några vändor med vagnar på bryggan var möblerna framme. Och med gemensamma krafter (och en centimeter till godo) fick vi soffan över relingen och in genom balkongdörren …

Soffan på bryggan
Soffan på bryggan – i väntan på att lyftas ombord

Prenumerera på vårt nyhetsbrev