Meny Stäng

Bloggutmaning: 10 resebilder

Annons

Vi hittade en rolig bloggutmaning hos bloggaren Mary af Rövarhamn och hakar på! Utmaningen går ut på att lägga upp 10 resebilder på förutbestämda teman. Det var inte helt lätt att välja bilder, men lite roligt att leta i arkiven.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bloggutmaningen hittar du alltså hos hos bloggaren Mary af Rövarhamn. Du som har en blogg, häng gärna på utmaningen du också!

1. En flygplansvinge

På den här bilden ser man mig (Helena) framför ett propellerplan. Fotot är taget på Arlanda 2012, och vi ska strax åka till Kiev i Ukraina.

Air Baltic

2. Bilden som av misstag blev väldigt bra

Det här fotot tog Peters yngste son Billie på oss genom husbilsfönstret på en camping vid Gardasjön i Italien 2009. Vi står med soppåsen i högsta hugg och det blev ett ögonblick av ”klassiskt campingliv”.

3. Resebilden man blir på gott humör av

Peter i peruk! Vi befinner oss i Oslo 2011 och det är snart dags för Sensation White. Festhumöret var på topp!

Sensation white

4. Naturbilden

Hela Nya Zeeland var en fantastisk naturupplevelse, och inte minst besöket på vulkanön White Island. Fotot är från 2006.

White Island Nya Zeeland

5. Bild högt uppifrån

Peters äldste son Robin befinner sig i Taupo i Nya Zeeland, under vår resa 2006. Alldeles strax ska han hoppa bungy jump …

En bild från hög höjd

6. Vykortsbilden

Den här bilden tog vi vid Plaza de Espana i Sevilla 2015. En vacker plats som gav oss vykortsvibbar.

Sevilla, Spanien

7. Bild på resesällskapet

Den här bilden är tagen i Sahara i Marocko, 2014. Här kan man se hela resebloggargänget på blogguppdrag i öknen. Det var en rolig resa!

8. Njuta-under-palmen-bilden

Peter njuter inte under palmen, men väl bakom husbilen, och det funkar väl lika bra? Bilden är tagen på ställplatsen i Trosa.

Sol i Trosa

9. Godmorgonbilden

Detta är en bild på en marockansk frukost. Bilden är tagen en morgon i Ouarzazate i Marocko, 2014.

Marockansk frukost

10. Favoritstaden

Kiev Ukraina är en stad vi gillar och som vi har återvänt till. På bilden ser du Peters son Robin och hans Alexandra på Nyårsafton 2011.

Nyårsafton Kiev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev