Meny Stäng

Helg i husbåten och med vänner

Vi har haft en trevlig helg i husbåten med soliga dagar och kvällar på däck. Dessutom har vi haft besök av oväntade gäster och blivit hembjudna på middag. Nu förbereder vi oss inför veckans resa till Tjeckien.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Oväntat besök och bortbjudna på middag

Vad trevligt det kan vara när vänner kommer och överraskar genom att knacka på! Det hände oss i lördags eftermiddag. På kvällen var vi dessutom bortbjudna på middag till Solan och Lasse som vi lärde känna i Portugal under vår Europa runt-resa, och som också reser med husbil. Det blev en väldigt trevlig (och sen!) kväll med god mat och mycket prat och skratt.

Lyxiga dagar på husbåten

I övrigt har vi njutit av sol och härliga dagar hemma på husbåten. Peter har pratat om smörgåstårta i ungefär ett halvår haha, så i fredags bestämde vi oss för att laga en egen smörgåstårta till oss själva. Det blev ju hur gott som helst och dessutom kunde vi frossa i smörgåstårtefrukost på lördagen …

Idag blir det jobbmöte och läkarbesök för min del och sedan måste vi packa och förbereda inför resan till Tjeckien. Hur har din helg varit och hur ser din vecka ut?

Matlagning husbåt
Peter gör smörgåstårta – med världens bästa utsikt genom köksfönstret!
Middag på husbåt
Dags för smörgåstårta och bubbel på däck

Prenumerera på vårt nyhetsbrev