Meny Stäng

Happy Friday: Nederlag till vinst

Annons

Ok, nu kör vi! Det är Peter bakom ratten. Stora Nolia-mässan i Piteå var väldigt kul, blandat med både ris och ros. Vi upplevde ganska mycket motvind längs vägen, men det gäller ju att vända nederlag till vinst.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Konstig start

Innan vi åkte upp till Nolia blev vi erbjudna att stå med husbilen för 50 kr natten på en plats med el och servicehus som Husbilsklubben hade hyrt. Sagt och gjort, vi svischade över 900 kr till ordföranden i klubben och tyckte att det skulle bli väldigt trevligt att lära känna flera i styrelsen.

Ordföranden skulle inte vara där de två första dagarna och vi upptäckte väldigt fort att vi var ovälkomna av en del andra i klubben. Några nycklar till dusch och toalett fick vi absolut inte låna. Efter två dagar och med en väldigt olustig känsla lämnade vi och sökte upp ordföranden på mässan. Han tyckte att det var väldigt olyckligt att det blivit som det blivit.

tumme ner

Vi ville ha tillbaka 700 kr för de återstående nätterna, eftersom vi inte kände oss välkomna. Det fick vi dock inte eftersom vi tidigare bokat en middag tillsammans med Husbilsklubben som vi avbokat 10 dagar innan det var dags. Nu behöll ordföranden pengarna för ställplatsen och förklarade att det inte gick att avboka middagen.  Int  vet jag hur det fungerar i Pite. Topp eller flopp?

Samarbetet med Nolia

I mars fick vi veta att vi var välkomna på Nolia-mässan och skulle få en plats i ett tält tillsammans med Svensk Campings Riksorganisation (SCR). I slutet av juni avbokade SCR och jag började mejla och ringa ansvariga för mässan. Vi ville få en ny plats, men dom var på semester eller kunde inte svara.

Jag mejlade säkert 15 gånger med olika personer för att få ett litet bord för oss att utgå från medan vi skulle blogga om allt roligt som händer på Nolia. Jag skrev att ”kan man åka till månen med en rymdraket så kan man väl fixa fram två kvadratmeter”, men dom svarade att det var fullt och omöjligt.

tumme ner

Dom erbjöd oss tillgång till pressrummet och vi tog beslutet att åka ändå. Nu har vi varit och bloggat i en vecka om allt roligt som händer på mässan. Eftersom Nolia-mässan är stor som 6-7 fotbollsplaner så hade det egentligen funnits plats för oss, om man bara ville. Topp eller flopp?

Från nederlag till vinst

Tumme upp

Nu är det fredag och vi är på väg in i en ny härlig helg, så nu släpper vi allt det mindre bra och bara njuter. Vi möter ju alla motgångar då och då, och vi måste lära oss att släppa dom och gå vidare. Så jag önskar alla att ha en kanonhelg! Hur har din vecka sett ut?

ställplats östersund

Missade du förra Happy Friday? Läs Vinn en resa till Prag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev