Meny Stäng

FREEDOMtravel på Caravan Stockholm 2017

Annons

Den 16-19 februari är det dags för Stockholms egen husbils- och husvagnsmässa: Caravan Stockholm. Mässan brukar markera starten på campingsäsongen, och även om det inte är den största campingmässan i Sverige finns det alltid intressanta nyheter att ta del av. I år kan du dessutom lyssna på … oss! Vi kommer ha ett bord under mässan och hålla inte mindre än två olika föreläsningar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vad händer på mässan?

resepodd

På mässan kommer man förstås kunna kika på nya husbilar och husvagnar. På programmet finns också Husbilsskolan (som svarar på tekniska frågor), Transportstyrelsen (som ger svar kring regelverken), utdelning av priset ”Årets ställplats” och underhållning med David Batra och Pernilla Wahlgren.

Dessutom kommer våra resebloggkollegor Annika Myhre och Lisa Fahlåker att göra en live-inspelning med Att resa-podden. Och sist, men inte minst, håller vi två föreläsningar. På fredagen den 17/2 kl. 11-11:30 föreläser vi om att resa med husbil i Albanien och Makedonien och på söndagen den 19/2 kl. 13-13:30 föreläser vi om att resa med husbil på Korsika och Sardinien. Under resten av mässan kommer vi hänga i monter E:10 där vi live-bloggar och pratar med folk. Hoppas att vi ses då!?

Med husbil på Korsika
Med husbil på Korsika

Fribiljetter till mässan

Vill du kanske ha en fribiljett till mässan? Vi har ett gäng som vi kan dela ut, så länge de räcker. Skicka ett mejl till oss, berätta hur många ni är och skriv din postadress.

Fler roliga nyheter!

Vi ser verkligen fram emot mässan i februari, men vi kan också berätta att vi kommer vara med i ett tidningsreportage i slutet av den här månaden. Vi får inte berätta om det i förväg … men du får förstås veta så fort tidningen är ute! Imorgon kommer vi också berätta om ytterligare en positiv nyhet för oss, som är av lite mer personlig karaktär. Hoppa att du tittar in då och önskar en fin helg!

Husbilen Freedom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev