Meny Stäng

Hemma i husbåten – och våra resplaner

Annons

Nu är vi hemma i husbåten igen. Eller nja, det är faktiskt bara jag som är hemma. Peter har redan hunnit åka vidare! Jag njuter i alla fall av sommarvärmen i marinan och tänkte uppdatera er på våra kommande resplaner. För naturligtvis har vi nya spännande saker på gång!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Jobb, husbåtsliv och Ringsö

Jag har börjat jobba igen, och när jag inte är på jobbet hänger jag hemma i husbåten i vår mysiga marina. Peter hann däremot bara vara hemma en enda dag innan han gav sig av till ön Ringsö i Mälaren för att i två veckor hjälpa våra vänner Lennart och Beata att bygga vidare på deras timmerhus. Såhär länge har vi faktiskt aldrig varit ifrån varandra sedan vi träffades för tolv år sedan … men jag ska hälsa på i helgen!

Skaldjursmiddag
Vår enda gemensamma kväll innan Peter åkte hann vi mumsa på … det här!
Pampas marina husbåt
Just nu är det bara jag som hänger i FREEDOM-husbåten …

Äventyr i Schweiz

Nästa resa går till Schweiz i början på augusti. Du kanske minns att vi vann den här resan genom att dansa Små grodorna mitt i Stockholm på Nordic Travel Blog Event på Sheraton i juni? Nu blir vi ett helt gäng som ska uppleva landet i fem dagar. Vi har inte fått programmet ännu, så jag vet inga detaljer, men jag har på känn att det kommer att bli riktigt bra!

”Schwedenfest” i Wismar

Strax efter Schweiz är det dags att rulla med husbilen till den stora Sverigefesten i Wismar. Den här tyska staden tillhörde en gång i tiden Sverige och det firar man varje år med buller och bång och ca 100 000 festdeltagare. Coolt, eller hur?

Det som också är coolt är att vi blir 12 husbilar som rullar tillsammans. De flesta har vi aldrig träffat förut, och det ska bli väldigt kul att ses! Till er som ska med kan jag berätta att jag jobbat på ett ”program” med information om färjor, campingen, vad som händer under festivalen o.s.v. Ni får det så fort Peter hunnit kolla igenom och godkänna!

Kryssning i Medelhavet

I september har vi sedan länge planerat att åka på en veckas kryssning i Medelhavet med kryssningsfartyget ”Freedom of the Seas”. Passande namn, eller hur!?

Som vanligt på bloggen

För övrigt har vi några stående teman på bloggen som vi kommer fortsätta med. Måndagens och fredagens tema håller vi bara fast vid om vi är hemma. På lördagar får du följa vår gästbloggare, oavsett om vi är hemma eller ute i världen:

  • Måndagar: FREEDOMtravel News med veckans nyheter inom resevärlden, campingvärlden och den digitala världen
  • Fredagar: Happy Friday med personligt och positivt från veckan
  • Lördagar: Gästblogg med Elisabeth Haug om familjens husbilsäventyr i Europa och Kroatien. Just nu undrar jag hur det går med deras trasiga kylskåp i den 35-gradiga värmen …?
K4
Utsikt över marinan från restaurang K4 (på morgonen innan öppning)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev