Meny Stäng

Helgfrukostar, fiskmiddagar och årets sista husbilshelg

Annons

Äntligen fredag! Denna veckas inlägg får handla om lyxiga helgfrukostar, goda fiskmiddagar och säsongens sista husbilshelg. Vi jobbar mycket just nu, men har ändå haft chans till lite “lyxig” avkoppling som god mat, musik och ett bra TV-program. Värt att uppskatta!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Lyxiga helgfrukostar

Vad är bättre än en lyxig frukost? Jag vet ju att en del människor har svårt att äta på morgonen och jag respekterar det … även om det är lite svårt att förstå för en sån som mig. Jag vaknar vrålhungrig och nästan lite skakig av brist på mat. Skulle kunna äta vad som helst egentligen, men det skadar ju inte om det är gott!

På helgen kan man unna sig lite extra lyx. I husbilen i helgen festade vi på äggmacka med räksallad en morgon och macka med lantpaté och cumberlandsås en annan morgon. Och så blev det yoghurt med valnötter och granatäppelkärnor. Hur fixar du en extra lyxig frukost?

Helgfrukost
Äggmacka med räksallad, blodapelsinjuice, yoghurt med granatäppelkärnor och valnötter samt kaffe

Goda fiskmiddagar

Ingen har väl undgått att vi älskar fisk? Peter är dessutom inne i en riktigt “matlagningsperiod” och lägger ut massor av recept på Instagram och Youtube. Här är några av veckans fiskmiddagar!

Spaghetti Vongole
Pasta Vongole – här hittar du receptet på Pasta Vongole
Seabream
Ugnsstekt seabream med ris och kall örtsås – här hittar du receptet på Seabream
Lubb
Lubb med kokt potatis, broccoli, skirat smör och en kall sås med ingefära

Sista husbilshelgen

Förra helgen fick bli vår sista husbilshelg den här säsongen. Vi hade riktigt mysigt i Västerås gästhamn med god mat, musik och några avsnitt av “Så mycket bättre”. Vi jobbar mycket nästan jämt, så lite avslappning kan kännas fantastiskt lyxigt. Vad har varit bäst under din vecka?

Husbil Västerås
FREEDOM i gästhamnen i Västerås

Missade du förra Happy Friday? Läs Veckans bästa recept

Prenumerera på vårt nyhetsbrev