Meny Stäng

Statistikrapport för FREEDOMtravel 2017

Idag blir det lite statistik här på FREEDOMtravel. Det är ju alltid spännande att se vem som läser bloggen och vad som läses mest. Vi har kikat  på statistiken för vår blogg under 2017, från den 1 januari till den 31 december. Här är resultatet. Som väntat, eller något som förvånar?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Våra läsare 2017

Vilka var våra läsare 2017? Några av er känner vi ju till, eftersom ni skriver kommentarer. STORT tack för det! Att få kommentarer är ju det roligaste som finns! Men självklart uppskattar vi alla andra läsare också.

En del följer bloggen, och andra ramlar in på ett specifikt inlägg, efter att ha sökt på Google. Vi har kikat på statistik från Google Analytics, som är branschstandard och det mest tillförlitliga statistikverktyget. Då kan vi konstatera det som du ser i infografiken här nedanför.

Vi har haft 202 000 unika besökare under året – fantastiskt roligt! De flesta finns i Sverige, men några finns också i Norge och Finland. Vi kan också se att en del loggar in från till exempel Spanien och Portugal, och vi gissar förstås att det är svenskar som finns där.

Vi har läsare i alla åldrar, men kan konstatera att den största andelen är över 45 år. Vi kan också konstatera att det är lite fler kvinnor än män som läser, samt att många läser på mobiltelefon. De som inte läser på mobil läser på dator eller surfplatta.

Våra mest lästa inlägg 2017

Vilka var våra mest lästa inlägg 2017 då? Här nedanför kan du se de blogginlägg, och sidor, som lästes mest under 2017. Man kan väl konstatera att Kroatien är populärt, och att resa med husbil …

  1. Restips för Kroatien
  2. Vanliga frågor om att bo i husbåt
  3. Äta hel krabba – så gör du
  4. Hitta ställplatser och campingar 2017
  5. Vågar man resa i Albanien?
  6. Ställplatser i Kroatien
  7. Frågor och svar – att ge sig ut på husbilsresa i Europa
  8. Konsten att äta en måltid i Italien
  9. Vår husbil
  10. Restips för Polen
Zlatni rat
Kroatien är populärt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev