Meny Stäng

En vecka full av reseinspiration och events

Vilken vecka! Våren börjar visa sig, och solen stålar nästan varje dag över Stockholm. Härligt! Samtidigt har vi haft en helt hysterisk vecka, med aktiviteter och events varenda kväll.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Webbinarier på kvällstid

Jag (Helena) har haft fullt upp med jobb denna vecka, även på kvällstid. Jag har nämligen gått (och går fortfarande) en webbaserad kurs som sänds från USA. Arrangörerna tycker förstås att kursen ligger på en praktisk eftermiddagstid, med för det lilla fåtal svenskar som deltar denna gång blir tiden 20:00 – 21:30 på kvällen. Det har varit kurs måndag kväll och onsdag kväll, och sista tillfället är ikväll …

Årsstämma och presentation om Tunisien

I tisdags kväll var det årsstämma med Föreningen Sveriges Turistjournalister, där vi numer är medlemmar tillsammans med de andra resebloggarna i gruppen Swedish Travel Bloggers. Föreningen gästades också av Tunisiens turistbyrå, som berättade väldigt inspirerande om det nordafrikanska landet. Jag har pratat om att resa till Tunisien ganska länge, och blev förstås ännu mer sugen nu.

Förutom att man i Tunisien kan se en av världens mest kända amfiteatrar, så bjuder landet på sol och bad, god mat, vin, golf och ännu mer historia. Vi hoppas faktiskt att vi kan ta oss till Tunisien i höst och uppleva detta på riktigt!

Tunisien

Tre events: Ibiza, Grillning och ny restaurang

Peter har sprungit på en massa events hela veckan. I början på veckan var han på ett frukostseminarium om Ibiza, och efter detta kom han hem och var riktigt lockad av den här ön, som tydligen bjuder på allt från party till vacker natur och historia. Om du också är nyfiken på Ibiza, eller kanske varit där och har några tips till oss, kan du gärna kika in på Peters blogginlägg om Ibiza.

Men det var inte slut med events här! I onsdags var Peter först på ett event om grillning med Landmann och Caj P, och därefter förflyttade han sig vidare till invigningen av restaurangen Icha Icha på T-Centralen. Som du ser blev det bubbel för honom hela den dagen … Om du vill veta mer om det senaste inom grillning, eller om den nya restaurangen, kan du kika in här i helgen. Då kommer Peters reportage!

Grillevent med Landmann och Caj P
Grillevent med Landmann och Caj P
Icha Icha
Ny restaurang på T-Centralen: Icha Icha

Vad har varit bäst under din vecka?

Bäst under vår vecka har nog varit all reseinpiration, men vi ser också fram emot att ta det lite lugnt i helgen! Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Redan fredag? – tiden går så fort … 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev