Meny Stäng

Redan fredag? – tiden går så fort …

Är det redan fredag igen? Hur gick det till? Igår kväll var vi båda helt säkra på att det var onsdag och därför förberedde vi ett helt annat inlägg till idag. Men det är tydligen fredag. Redan!? Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Har det varit påsk?

I måndags kväll var vi bjudna på påskmiddag hos min (Helenas) mamma, vilket var väldigt trevligt! I övrigt har vi inte riktigt lagt märke till det där med påsken. Det är mest på sociala medier som vi sett ägg och påskkäringar och sånt glida förbi. Själva har vi suttit hemma och jobbat med bloggen och med en hel del andra projekt.

Påsk
Total brist på påskfoton råder, så därför har vi lånat en påskig bild från Pixabay!

Våra projekt

Vad är det för projekt vi jobbar med? Vi försöker förbättra bloggen på många sätt, vilket innebär allt från att rensa i gamla inlägg till att reparera brutna länkar och allt möjligt annat. Dessutom har vi lite projekt vid sidan av bloggen. Jag har hållit på att skriva en artikel för en tidning och Peter arbetar både med samarbetet som han inledde i Göteborg nyligen (fortfarande hemligt) och med att förbereda våra kommande husbilsresor. Bland annat.

Inte koll på veckodagarna

Vi har uppenbarligen inte koll på veckodagarna. Igår trodde vi att det var onsdag och därför planerade jag ett inlägg tills idag om att köra bil eller husbil i Europa. Det är ett inlägg som jag planerat väldigt länge, och som jag verkligen vill skriva. Det är ju så mycket regler nu kring vägavgifter och miljözoner så att alla (även vi) blir snurriga.

Sagt och gjort, igår la jag ner några timmar på att få ihop ett matigt och informativt inlägg om detta med att köra bil i Europa. Först när jag nästan var klar insåg jag att … det är Happy Friday idag! Ni får helt enkelt vänta lite på inlägget om bilkörning i Europa …

Bäst denna vecka?

Vi har knappt varit utanför husbåten denna vecka (förutom att jag varit på jobbet), så bäst denna vecka är nog att vi fått lite ordning på bloggen! Det är också kul att reportaget om oss och om att bo i husbåt inte bara kom ut i en lokaltidning i Värmland, utan också i Västmanland, Sundsvall, Småland och Göteborg.

Stort TACK till alla som skickat meddelanden till oss om detta! Nedanför kan du se en bild från reportaget i Västmanlands läns tidning. Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Marocko-resa och reportage i Värmlandstidning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev