Meny Stäng

Marocko-resa och reportage i Värmlandstidning

Idag är det Långfredag, så det är väl egentligen inte ”Happy” Friday. Men om man inte är religiös kanske man får vara lite glad ändå? Den här veckan har vi hamnat i ett reportage i en Värmlandstidning, och så har det blivit bestämt att vi ska resa till Marocko!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Reportage i NWT

För någon vecka sedan hade vi besök av en journalist och en fotograf här i vår husbåt. De gjorde ett reportage för TT, men visste inte i vilken tidning eller vilka tidningar reportaget skulle hamna. Som tur är har vi läsare och bloggvänner lite här och där i Sverige som kan meddela oss när reportaget plötsligt finns i en lokal tidning någonstans!

Så var dök reportaget upp? Jo, i den värmländska tidningen NWT! Tyvärr verkar reportaget inte finnas online, men här kan du i alla fall se en skärmdump som vi lånat från vår Värmlandsbaserade bloggvän Inga Magnusson. Kul att få vara med i den här tidningen!

Uppdatering på fredag morgon: Nu har vi sett att reportaget också kan läsas i sin helhet i Västmanlands läns tidnings bostadsbilaga.

Reportage husbåt nwt

Marocko-resa i april

En annan rolig sak som hänt den här veckan är att det blivit klart att vi ska på en pressresa till Marocko i mitten av april, strax innan vi reser till Irland. Vi har tidigare varit i Marrakech och i Sahara, vilket varit spännande och intressant. Den här resan kommer gå till Agadir, och vi ser fram emot att se en ny del av Marocko!

Freedomtravel Marocko
Redo för avfärd!

Glad Påsk!

Nu önskar vi alla en riktigt Glad Påsk! Och så undrar vi förstås vad som varit bäst under din vecka?

Vi önskar en riktigt Glad Påsk! Foto: Peter

Missade du förra Happy Friday? Läs Mexikansk mat och vietnamesiska kläder

Prenumerera på vårt nyhetsbrev