Meny Stäng

Dags för veckans djupdykning

Happy Friday vänner! Den här veckan kan vi glädja oss åt att vi fått vattentrycket åter i våra kranar, och att vi äntligen kom fram i kön till läkaren för att fixa Peters knä. Nu kan vi väl kanske inte säga att knäet är riktigt fixat ännu … men det är i alla fall fredag! Vi har också varit på ett kul reseevent. Har du något fint, trevligt eller positivt att berätta från din vecka?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dykare i marinan

Varför har vi haft dykare på plats i marinan i veckan? Jo, för att vi har haft absolut noll vattentryck i kranarna och duschen den senaste tiden. En morgon när jag skulle duscha hann jag bara med halva kroppen innan vattnet sinade och försvann.

Det var bara att klä på sig och se glad ut. Men då berodde det på att dykarna faktiskt höll på att laga läckan precis just då! Efter att dykarna var nere i början på veckan har vattentrycket varit perfekt. Happy Friday!

Dykare i marinan
Dykare håller på att laga vattenläckan i marinan

Reseevent med Wowanders

Minns du kanske appen Wowanders som vi testade i somras? Wowanders är en smart resedagbok, som hjälper dig att automatiskt spara alla platser du besökt under din resa – och sedan dela dem med dina vänner. Igår kväll var Wowanders grundare på besök i Stockholm och bjöd in alla resebloggare i stan till ett trevligt event.

Efteråt var vi ett gäng som drog vidare till restaurangen Cloud Nine på Torsgatan, där vi högg in på asiatiska smårätter, skrattade och pratade blogg och resor, tills det blev lite för sent. Men sådana kvällar behöver man ju!

På bilden ser du Peter från FREEDOMtravel, Veera från den finska resebloggen Veera Bianca, Maija från Wowanders, polska Marta från den engelskspråkiga resebloggen A girl who travels, Taru från Wowanders och Sandra från Lifsresor. Skönt gäng!

Claude Nine
Peter, Veera, Maija, Marta, Taru och Sandra
Vårrullar
Vietnamesiska vårrullar med krabbkött … mums!

Hur gick det med knäskadan?

Hur har det gått med Peters knäskada då? Vi lovade rapportera idag och vi hoppades att Peter skulle dansa fram denna helg, men riktigt så är det väl inte. Faktum är att det bara är pyttelite bättre, men inte mer än så. Kanske får det bli ett nytt besök på närakuten … Men just nu tänker vi inte låta oss nedslås av det. Nu är det ju fredag! Trevlig helg!

marina

Missade du förra Happy Friday? Läs Vardag, reseevent och nytt reportage i husbilstidning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev