Meny Stäng

Häftig ny teknik 2018-2019

Idag handlar det om häftig ny teknik 2018-2019! Peter var på ett event i veckan och kom hem lätt euforisk. ”Den här mojängen kan göra det och det och det” (jag kommer inte ens ihåg allt, men det var mycket!). Sedan har han gått och beställt en annan teknisk pryl också … Vi låter honom berätta helt enkelt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Peter

Hallå där! Det var ett tag sedan jag fick vara med i text. Ni förstår säkert att det händer en sju jäkla massa runt bloggen, och jag hinner faktiskt inte skriva så ofta som jag vill. Vi håller på att bestämma nya designen och det kommer att bli mycket lättare att hitta på FREEDOM. Jag arbetar också med nya bloggsidor om hur de ska se ut, content, och många möten om var vi ska vara varje månad 2019.

Veckan som var

I söndags morse kunde jag knappt böja knäna igen och tröttnade. Vi satte igång igen och tränade med Tap Out med sparkar och slag, och se på f..n det hjälpte … men jag tog det väldigt lugnt för det var 6 månader sedan.

Måndag (vatten till god mat, ingen hit) fick jag horn i pannan och höll inte igen så mycket och sträckte ryggen självklart i en slagrörelse. Tillbaka till tabletter, god mat och vin, haha. Igår kväll körde vi Tap Out Yoga (styrka-yoga-Stretch i ett) och nu är det bra igen. Jag fyller väl 34 nästa år? 🙂

Träning och vi var i bättre form då. Kör igen!

Huawei Mate 20 Pro

Jag var på ett event om märket som man knappt vet hur det uttalas … Huawei. Det var länge sedan jag blev så imponerad av en telefon. Den är lika stor som min iPhone 6 plus, men den känns mycket mindre för den har inget skal runtom utan bara skärm.

Telefonen har tre linser som hjälps åt, och på ett foto plockar den upp till 10 punkter som ska ha en egen skärpa för att hela fotot ska bli bättre. Mörkerfoton är mycket bättre än min kamera. Telefonen har vidvinkel, telezoom och macro i ett. Den har bäst batteritid på marknaden, den klarar -35 grader och du kan styra den med vantar på.

Den har inbyggd AI för att ge dig så bra info som möjligt. Jag höll den mot min broccoli på min tallrik, och telefonen talade om för mig vad det var och hur mycket det vägde. Jag höll den framför en tavla och telefonen talade om för mig vem den föreställde.

Vi provade en meny på arabiska och den översatte hela menyn på 3 sekunder. Den kan också ladda andra produkter i omvänd laddning. Jag la telefonen på bordet och min Iphone på den och den började laddas av den här Huauiorwei eller vad den heter.

Jag är imponerad! Det blir inget byte just nu men jag ska tänka till nästa gång. Huawei är sjukt stort i asiatiska länderna men har inte slagit i Europa, men nu släpper vi det. Ni som tror att jag fick 360 kameran av Nikon ska veta att de har fått tillbaka den.

De får inte ge bort produkter, men låna ut dem för 6 månader. Jag har idag beställt en ny teknikpryl som ni får vänta lite med att höra om. Den kommer till Sverige om 14 dagar är det sagt, och jag har köpt en av de första som jag tror kommer bli en big hit.

Resor på gång

Vi har varit hemma ganska länge nu (med tanke på att vi har en reseblogg), men snart är det dags för oss att resa igen! I nästa vecka åker vi till Bryssel och lite senare i december är det dags för vår efterlängtade resa till Sri Lanka. Nu ser det också ut som att vi kommer iväg till Åre i februari. Vi berättar mer snart!

WIFI.se

Bäst från vår vecka är nog all häftig ny teknik! I varje fall om ni frågar Peter … Vad har varit bäst under din vecka?

Huvudsta
Utsikt över Ulvsundasjön från förra helgens promenad

Missade du förra Happy Friday? Läs Tyska överraskningar och italienska delikatesser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev