Meny Stäng

Mässa, vårkänslor och isflak

Annons

Fyra dagar på mässa är över – tröttande, men också fantastiskt roligt! Den här veckan är vi framför allt glada över att det känns som att det är vår i luften. En liten nackdel med brytningen mellan vinter och vår är alla isflak som slår mot vårt båtskrov, men det är smällar man får ta. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fyra dagar på mässa

Vi spenderade fyra dagar på mässan Caravan Stockholm 2019. Det var väldigt intensivt och väldigt roligt! Vi hade en egen monter, föreläste två gånger och sprang dessutom runt för att kolla in intressanta nyheter och husbilar att skriva reportage om. Roligast var att träffa branschkollegor, vänner, läsare, husbilister, campare … Många härliga möten som vi kan leva ett bra tag på!

Caravan Stockholm
Vår monter på Caravan Stockholm 2019, Foto: Iris Müller

Vårkänslor

Vi har också (liksom kanske många andra?) drabbats av vårkänslor. Snön smälter, solen skiner och det känns sådär vårlikt i luften. Trots att det bara är februari så känns det (kanske naivt?) som att vintern är över. Även om jag gillar snö och vinter så kan jag se fram emot den härliga våren!

Isflak i marinan

En sak som har koppling till det där med vårkänslorna, men som kanske inte är fullt lika “happy” är alla isflak som drivit in i marinan. De kommer in genom inloppet och driver sedan rakt mot vår husbåt, eftersom en propeller i vattnet trycker dem i den riktningen. Där kilar de in sig mellan vårt skrov och bryggan och slår mot skrovet hela natten igenom. Så, vad är happy med det? Kanske att de snart har smält bort!

Vad har varit bäst under din vecka?

is
is i marinan

Missade du förra Happy Friday? Läs Äntligen mässa – Caravan Stockholm 2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev