Meny Stäng

Ny layout på FREEDOMtravel – så funkar den!

Nu är den nya layouten på FREEDOMtravels startsida äntligen klar. Tanken är att det ska vara lättare för dig som läsare att hitta reseinspiration och reportage, och att man ska se mer på första sidan än bara de senaste inläggen. Kanske behövs det inte, men vi förklarar lite hur vi tänkt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Senaste inläggen överst

Överst på sidan ligger de tre senaste inläggen. Du hittar det allra senaste (alltså dagens) inlägg längst till vänster. Om du vill läsa lite äldre inlägg så klickar du på “ladda fler”.

Hett på FREEDOMtravel

Precis under de senaste inläggen har vi lagt något som heter “Hett på FREEDOMtravel”. Här har vi själva möjlighet att lägga in inlägg som vi vill promota, eller som vi tycker känns aktuella.

Länder i Europa

Härefter kommer “Länder i Europa”, som alltså är våra sidor om länder. Om du klickar in på någon av de här sidorna hittar du alla destinationer vi skrivit om i det landet, från norr till söder, tillsammans med kartor och länkar. Här har vi också samlat info och fakta, filmer, “saker du inte visste” och annat smått och gott. Du kan klicka på “Ladda fler” för att se fler länder. Och om landet du vill läsa om inte finns med – då beror det på att vi inte varit där helt enkelt …

Campingar och ställplatser

Efter “Länder i Europa” kommer en rad med sidor om campingar och ställplatser. På de här sidorna listar vi campingar och ställplatser (som vi har besökt) från norr till söder, tillsammans med kartor och länkar. Längst ner på sidorna har vi samlat information om regler för körning, vägavgifter med mera.

Länder i världen

Längst ner på sidan har samlat länder utanför Europa. Även här går det att klicka “ladda fler”. Hittills finns länder i Asien, Afrika, Nordamerika och Oceanien.

Vill vi ha feed-back?

Alltså, ja och nej på denna fråga … Självklart älskar vi att få höra vad du tycker! Samtidigt är vi i en situation där vi har svårt att ändra så mycket just nu. Vi kan inte göra den här typen av förändringar själva, så vi har anlitat en kodare. Det var inte helt billigt, och vi har inte möjlighet att lägga mer pengar på detta för tillfället.

Så … visst tar vi gärna emot dina synpunkter, men vi har kanske inga möjligheter att korrigera precis just nu. Så hoppas hoppas att du tycker att det är lite bra i alla fall!

Helena och Peter i Agadirs krokodilpark Croco Park
Helena och Peter (foto från Marocko förra året)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev