Meny Stäng

Våra planer för påsken – vilka planer har du?

Annons

Snart är det tydligen påsk … igen! Är det bara vi som tycker att tiden går fort? Vi har till slut gjort upp lite planer för påsken, och vi kommer åka iväg på en liten, liten resa. Hur ser dina planer för påsken ut?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Våra “påsktraditioner”

Vi är inte så traditionsbundna, och vi kan knappast säga att vi har några påsktraditioner. Om vi har möjlighet reser vi gärna. Påsken 2017 besökte vi till exempel Tallinn, vilket var en riktigt härlig påskresa med spabesök och mysiga restauranger.

Bra Hotell i Tallinn

Förra året minns jag inte riktigt vad vi gjorde, vilket kanske tyder på att vi inte gjorde något speciellt? En påsk som vi inte glömmer däremot, det var påsken 2015 när vi upplevde de spanska påskprocessionerna i Tarragona. Det var en speciell upplevelse! I år blir det inga sådana “exotiska” resor dock.

Påsk i Spanien

Husbilen då?

Husbilen då? Flera påskhelger har vi också rullat med husbilen i Sverige, men nej, det blir inget av med det i år heller. Husbilen får vänta lite till, på bättre tider.

Våra planer för påsken 2019

I år blir det en annorlunda “påskresa” för oss. Det är nämligen dags för oss (nåja, mest Peter kanske) att fortsätta hjälpa våra vänner Lennart och Beata med bygget av deras hus på Ringsö i Mälaren. Huset är fantastiskt fint och ligger idylliskt, men det har hittills varit primitivt att bo här, utan vare sig toalett eller rinnande vatten.

Steg för steg så blir det bekvämare i huset! Vid vårt senaste besök i timmerhuset kom det till både golv och kök. Nu är det dags att få upp skorstenen genom taket. Vi hoppas på fint väder och framsteg i bygget!

hus på ringsö

Hur ser dina påskplaner ut?

Hur ser dina påskplaner ut? Blir du hemma eller reser du iväg? Firar du traditionellt eller mer otraditionellt?

Stockholm igår – självklart från min promenadväg!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev