Meny Stäng

Du hänger väl med på kryssning 10-11 november?

Annons

Du hänger väl med på kryssning 10-11 november? Kryssningen är för alla som gillar – eller är nyfikna på – livet med husbil eller husvagn. Det kommer bli husbils- och husvagnsmässa, campingmässa, föreläsningar och massor av underhållning. Vi kommer förstås vara där, och hoppas få träffa dig!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbils- och husvagnsmässa

Ombord på kryssningsfartyget Viking Cinderella blir det den 10-11 november 2019 något så ovanligt som husbils- och husvagnsmässa. Du kommer alltså kunna titta på husbilar och husvagnar ombord på bildäck! När har det någonsin hänt förut? Utställare ombord är bland annat Autohallen Husbilar och Henriksson Husvagnar.

Campingkryssning

Campingmässa

Det blir också campingmässa med både produkter och olika former av service för oss som gillar att resa med husbil eller husvagn. Bland utställarna hittar du Allt om Husvagn och Camping, Caravan Club, Husbilsklubben, Campingvaruhuset, EP Hydraulics och många andra.

Campingvaruhuset
Undrar om Campingvaruhuset kommer ha med den uppblåsbara soffan?

Reseinspiration … och praktiska tips

Om du söker reseinspiration eller praktiska tips inför husbils- eller husvagnsresan är kryssningen också helt rätt för dig. Ett digert program utlovas nämligen, med bland annat:

  • Allt om däck, fälg, ringtryck och axeltryck med Heinz-Peter Adlung från ProDOB AB Däckteam
  • Kåseri om livet som campare med Staffan Knutsson, som har erfarenheter från ett 40-årigt campingliv i Europa
  • Inspiration om Tyskland som campingdestination med Tyska turistbyrån
  • Föreläsningar om spännande resmål med FREEDOMtravel!
campingkryssning

Massor av underhållning

Det kommer förstås också bli en hel del underhållning på kvällen!

  • Anneli Rydé – Slog igenom redan på 70-talet och har gjort det mesta på scenen, från musikal och teater till tv, krogshower och mängder av folkparksturnéer. Bjuder på fullt ös med både rockklassiker och schlagerhits.
  • Martinez – Ett av landets mest turnerande dansband som i somras vann det prestigefyllda priset Guldklaven som Årets Dansband.
  • Trolleri – Sveriges yngste trollkarl Anthon Lövbom!
Dans på Viking Lines dagskryssning Rosella

Hänger du med?

Har du lust att hänga med på höstens roligaste kryssning? Priset är från 672 kronor/person (delad piccolohytt) och inkluderar utöver hytt buffémiddag med öl, vin, läsk och kaffe, stor frukostbuffé, mässa och föreläsningar. Om man väljer det förinställda hyttalternativet (delad C4 Economy) blir priset 899 kronor/person. Du kan läsa mer om kryssningen på Husvagn och Camping events och boka på Viking Line. Hoppas vi ses!?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev