Meny Stäng

Fantastisk irländsk TV-serie – och äntligen på väg!

Nu är vi på väg mot Sydafrika! Vi har haft en sista vecka i Sverige, då vi bland annat varit på exklusiv filmvisning av den nya TV-serien ”Irlands vilda övärld”. Nu väntar helt nya äventyr. Happy Friday!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En sista vecka i Sverige

Under vår sista vecka i Sverige, innan avresa till Sydafrika, blev det stort fokus på själva resan. Det blev en kväll med femrätters lyxmiddag, tillsammans med Peters son Robin och hans fru Alexandra – delvis för att planera den gemensamma delen av resan i Sydafrika. Därefter blev det tvätt, packning, inhandling av lite småsaker som vi behövde och ätande av rester, för att tömma kylen …

Rester till middag … Det fanns mycket gott hemma efter lyxmiddagen!

Visning av TV-serien ”Irlands vilda övärld”

I veckan har vi också varit på en visning av den nya TV-serien Ireland’s Wild Islands, på Filmstaden Saga, arrangerat av Tourism Ireland. Först gjorde Agneta Sjödin en intervju med programledaren Eoin Warner om hans resa längs den irländska västkusten och sedan fick vi se en exklusiv Director’s Cut från seriens avsnitt.

Otroliga vyer och helt fantastiska filmningar, inte minst av det vilda djurlivet, som man kommer riktigt, riktigt nära. Vi har själva rest med en liten husbil längs kusten i Irland och Nordirland, och det var verkligen en upplevelse att minnas för livet.

Om du inte kommer iväg till Irland just nu kan vi varmt rekommendera att spana in TV-serien! Den svenska versionen av ”Irlands vilda övärld” visas i två delar och kan nu ses på SVT Play!

Agneta Sjödin intervjuar programledaren Eoin Warner

Resa till Sydafrika

Och så var det till slut dags för resan till Sydafrika! Vi är just nu på väg och när du läser detta befinner vi oss någonstans mellan Stockholm och Johannesburg, eller eventuellt på flygplatsen i Addis Adeba, där vi mellanlandar.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? För vår del är det förstås att vi äntligen kommit iväg till Sydafrika. Nu startar ett 1,5 månad långt äventyr, vilket vi verkligen ser fram emot.

Din tur – stort som smått – vad kan du lyfta fram som positivt från veckan?

Veckan som kommer

Vi kommer spendera den kommande veckan dels i Johannesburg, och dels i Krügerparken. Vår plan är att publicera en liten hälsning från Johannesburg på söndag. I övrigt kan du vänta dig en del förinställda reportage. Bland annat kommer vår gästskribent, Anna Nilsson Spets, berätta om sin resa till Jordanien som hon gjorde alldeles nyligen. Missa inte det!

Självklart kan du följa vår resa i Sydafrika på Instagram också: @freedomtravelnews

Missade du förra Happy Friday? Läs Fixande, förberedelser och nytt koncept

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev