Meny Stäng

Lettland

Här presenterar vi våra restips för Lettland – våra personliga tips på sevärdheter, upplevelser och fina ställen att besöka. Vi listar alla platser från norr till söder. Årtalet inom parentes anger när vi var där.

VARFÖR RESA TILL Lettland?

 1. Shopping – I Riga finns massor av butiker och dessutom en stor och intressant matmarknad. I december finns det också flera julmarknader.
 2. Bra restauranger – Det finns många riktigt bra restauranger i Riga, där man använder lokala råvaror och vågar experimentera.
 3. Spa – Många reser till Riga för att gå på Spa, och eftersom prisläget är bra kan man få mycket lyx för pengarna.
 4. Historiska sevärdheter – I Riga finns bland annat gott om vackra hus i Jugendstil och även intressanta kyrkor och monument.
 5. Låga priser – Prisläget är lågt vilket gör att det är lättare att unna sig lyx i form av shopping, spa och restauranger.

Riga

Riga

Till huvudstaden Riga kan man ta sig med flyg eller färja. Här finns bland annat vackra hus i Art Noveau-stil och ett kyrktorn med häftig utsikt  (2008, 2015)

Shopping i Riga

Matmarknad i Riga

I Riga finns gott om shopping i moderna butiker. Dessutom finns en stor och spännande matmarknad i gamla zepperlinerhallar, och i december en mysig julmarknad. (2015)

Restauranger i Riga

restaurang Riga

I Riga hittar du många riktigt bra restauranger, där du kan äta exklusivt till rimliga priser. Bland annat finns kreativ mat på lokala råvaror. (2015)

Spa i Riga

SPA Riga

Om du gillar SPA är det perfekt att unna dig det just i Riga, där du får samma kvalitet som hemma, fast till lite lägre pris.

 

Lettland

Läs mer

3 kommentarer

Skriv kommentar →

 1. Lina säger:

  Vilken bra länk!!! Jag åker ev t Riga nösta v!!! Skulle ju dit i april! Kramar

 2. Husbilen Helge säger:

  Så upplevde vi också Riga, men vi hade alldeles för kort tid. Nu ser vi Balticum Runt mer som en förberelseresa med Helge, om tiden bara räcker till.

 3. admin säger:

  Lina, roligt att du uppskattar länken och hoppas att ni fick en fin resa!

  Husbilen Helge, ja det är ju mycket man vill att tiden sla räcka till 😉 Kul att ni oxå gillade Riga!

Kommentera

© 2017 FREEDOMtravel Reseblogg. Alla rättigheter reserverade.

Tema av Anders Norén.

IP Blocking Protection is enabled by IP Address Blocker from LionScripts.com.