Meny Stäng

9 husbilar och 1 husvagn

Annons

Ofta tycker man att alla husbilar liknar varandra: stora vita hus på hjul. Men ibland ser man en bil som verkligen sticker ut. Här är några speciella husbilar vi sett under åren, och en husvagn. Någon favorit?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

9 husbilar

Vi börjar med några foton på husbilar. Dessa fordon har vi sett på olika ställen. Vi fotade flera av dem på mässan Elmia Husvagn Husbil i Jönköping. Andra har vi fotat på ställplatser runt om i Sverige. De som fastnat på bild är en härlig blandning av husbilar som sticker ut, på grund av annorlunda design eller färg.

1 husvagn

En husvagn får också komma med i vår bildsvit. Denna husvagn har vi fotat på en camping i Tjeckien, inte så långt ifrån Prag. Söt, eller hur?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev