Meny Stäng

Sunne t&r med tåg över dagen

Annons

Idag har jag besökt Sunne i Värmland, för en konferens genom jobbet. Vi var på Selma Spa – en konferensanläggning med en fantastisk pool och en riktigt fräsch lunchbuffé. Det blev en intressant och trevlig dag i Värmland.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En fin dag i Sunne

Solen strålade över Sunne, som är en charmig liten stad. Jag fick också chansen att språka en stund med en väldigt trevlig Bengt Alsterlind (minns ni Hajk?) En rejäl dos Värmland alltså!

Selma Spa

Man hade ju kanske önskat att man varit på Selma Spa i ett annat ärende. Här känns som att man skulle kunna njuta av pool och spa och ha det riktigt bra. Att vara på en intressant konferens var i och för sig inte fel det heller!

Sunne järnvägsstation
Sunne järnvägsstation
Sunne Värmland
I Sunne finns många fina hus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev