Meny Stäng

Världens bästa matländer

Om man tycker om mat utgör maten ofta en stor del av reseupplevelsen. Lonely Planet har frågat sina följare på Twitter vilka länder de har rest till, eller kommer att resa till, för matens skull. På 10 i topp-listan hamnar flera klassiska europeiska och asiatiska matländer.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Världens bästa matländer enligt Lonely Planets läsare

På Lonely Planets lista över bästa matländerna hamnar många länder i Europa och Asien. Vi håller med om att många av dessa länder har bra mat, men har också haft bra mat-upplevelser i bland annat Ungern, Polen, Ukraina, Kenya och Tanzania. Vilka länder reser du helst till för matens skull?

  1. Italien
  2. Thailand
  3. Malaysia
  4. Singapore
  5. Japan
  6. Indien
  7. Spanien
  8. Vietnam
  9. Kina
  10. Frankrike
Kinamat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev