Meny Stäng

Bellmanstafetten i Stockholm

Annons

Bellmanstafetten är Sveriges största stafettlöpning och går under två dagar i Stockholm, idag och på lördag. Idag var det över 2000 lag som sprang, inklusive mina kollegor. Detta var en riktig folkfest, och vi fick till på köpet se en regnbåge.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bellmanstafetten 2012

Massor av olika lag ställer upp i Bellmanstafetten, och många är grupper av kollegor. På mitt jobb bildades också ett lag. Om jag sprang? Nej, jag har dåligt självförtroende när det gäller kondition och fysisk aktivitet, och vill inte ens tänka tanken att försinka eller förstöra för ett lag. Men jag hejade på och åt picknick!

Det var härlig stämning undre hela loppet, trots det förskräckliga vädret. Men en liten stund tittade solen faktiskt fram, och då fick vi till och med se en fin regnbåge!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev