Meny Stäng

Kräftor i egen lag

Annons

I helgen blir det husbilstur och då ska vi passa på att frossa i skaldjur. Bland annat blir det kräftor i egen lag. Vi har köpt frysta, lite billigare, kräftor och sedan kokat en lag som kräftorna nu ligger i. Det ska bli intressant att se hur detta smakar, men vi kan i alla fall säga att det luktar väldigt gott!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Kräftor i egen lag – så här gjorde vi

Vi köpte ett vanligt billigt paket kräftor. Vi tog upp kräftorna ur den ursprungliga lagen och sköljde dem. Därefter kokade vi upp alla ingredienserna i den nya lagen och lät den svalna. När lagen kallnat hällde vi den helt enkelt över kräftorna. Nu får de ligga i lagen till helgen. Då får vi se hur det smakar.

Ingredienser

Här kommer ingredienserna till lagen. Blanda helt enkelt samman allting i en stor bunke. Lätt som en plätt!

  • 2-3 liter vatten
  • 2 st Porter öl
  • 1 dl salt
  • lite socker
  • 2 knippen krondill

Prenumerera på vårt nyhetsbrev