Meny Stäng

Viking Line Cinderella – på kryssning

Annons

Vi gjorde en tur med Viking Line Cinderella mellan fredag och lördag. Ibland är det skönt att komma iväg på en liten resa, även om man inte åker så långt bort. Nöjesdelen på Viking Line Cinderella har byggts om, och det finns både ny nattklubb och nya restauranger. Så vad tyckte vi då?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Restauranger på Cinderella

Viking Line Cinderella

Vi har hunnit testa två olika restauranger ombord på fartyget. Vi åt middag på den nya italienska restaurangen Bottega Prosecco Bar. Vi måste säga att den här restaurangen erbjöd väldigt trevlig miljö, god mat och bra service! Vi delade på en platta med italienskt kallskuret kött till förrätt och fick sedan en perfekt tillagad oxfilé till huvudrätt.

Idag åt vi lunch på Ocean Grill, vilket tyvärr inte var lika imponerande. Här möttes vi av alldeles för långa väntetider och lite oengagerad service. Maten var ok, men inte lika bra som på Bottega Prosecco Bar.

Inredningen i de nya delarna gör definitivt att kryssandet känns lite lyxigare i jämförelse med förr. Men i övrigt är ju stämningen som sig bör på en Ålandskryssning … gott om människor som fått sig en och annan Longdrink för mycket i Tax Freen.

Nöjeslivet på Viking Line cinderella

Allra mest på topp var nog stämningen på damtoaletten. Där var det glada tjattret högt! Tyvärr var musiken inte mycket för oss. Det fanns bland annat karaokee och i övrigt var det rock och dansmusik från 90-talet, framförd av lite halvtråkiga underhållare i glitterkläder. Men sådär är det ju alltid, man måste gilla musiken för att få lust att dansa. För oss blev det alltså inte alltför sent på fredagskvällen …

Uppdatering om Viking Line Cinderella

Uppdatering 2019: Viking Cinderella har fräschats upp och bjuder på en del nyheter. Läs gärna våra senaste inlägg om fartyget:

Spa Viking Cinderella

Prenumerera på vårt nyhetsbrev