Meny Stäng

Träning på husbilsresan

Att åka på träningsresa har blivit en ny trend. Men om man reser som vanligt men ändå vill upprätthålla träningen – hur gör man då? Vi kom igång med vår träning igen igår, och ambitionen är förstås att hålla igång nu. Men som ni vet planerar vi långresa med husbilen, och hur gör man då för att hålla igång träningen?

Jogga

Vi har tänkt att vi ska kunna träna på två sätt när vi är ute och reser. 1) Gå ut och springa – Det kräver inte så mycket utrustning och bör fungera på de flesta platser. 2) Köra träningspasset Tapout XT – En TV, några DVD-skivor, några gummiband och eventuellt vikthandskar är det som behövs.

Jogging

Träningsprogrammet Tap Out XT

Vi har tidigare tagit med oss programmet och kört på hotellrum i Barcelona. Toppen! Nu är bara haken att vi måste stå utanför husbilen (ja, vi kan hänga upp TV:n där) om vi ska få plats … Kan ju se lite festligt ut kanske?? Hur gör ni andra? Tränar eller motionerar ni på något sätt när ni är ute och reser? Vilka är era bästa tips?

Tapout XT
Det enda man behöver för Tapout XT är DVD-skivorna, långa och korta gummiband, eventuellt ett par tyngdhandskar samt en träningsmatta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev