Meny Stäng

Jogging på stranden

Idag rullade vi husbilen till stranden i Galé i utkanten av Albufeira, här i södra Portugal. Vi har inte tränat på evigheter, så idag var det dags! Det blev jogging på stranden och lite enstaka övningar från träningsprogrammet vi brukar köra. Skönt att vara igång igen! Sedan blev det tonfisksallad på stranden och några lata timmar i solen.

Mataffären Apolonia

Igår råkade vi hamna på en mataffär som heter Apolonia, när vi skulle handla. Väldigt exklusivt, och väldigt långt från att passa vår plånbok. Vardagliga produkter som tonfisk och yoghurt var så dyrt så man vägde dem länge i handen innan man eventuellt vågade slå till.

Vi kom ut med några få varor skvalpandes i korgen … haha. Idag blev vi tvungna att handla på nytt, och nu blev det Lidl (för säkerhets skull liksom). En ganska trist affär tycker jag, men nu har vi i alla fall fyllt på förråden!

Träning på stranden

Träning på stranden är inte dumt! Det är tungt att jogga i sanden, men utsikten gör ju att det är värt det!

Strand Portugal
Fin strand att jogga på!

Läs mer: Läkarbesök inför långresa

Resekit reseflaskor