Meny Stäng

Jogging på stranden vid Algarvekusten

Idag rullade vi husbilen till stranden i Galé i utkanten av Albufeira, här i södra Portugal. Vi har inte tränat på evigheter, så idag var det dags! Det blev jogging på stranden och lite enstaka övningar från träningsprogrammet vi brukar köra. Skönt att vara igång igen! Sedan blev det tonfisksallad på stranden och några lata timmar i solen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mataffären Apolonia

Igår råkade vi hamna på en mataffär som heter Apolonia, när vi skulle handla. Väldigt exklusivt, och väldigt långt från att passa vår plånbok. Vardagliga produkter som tonfisk och yoghurt var så dyrt så man vägde dem länge i handen innan man eventuellt vågade slå till.

Vi kom ut med några få varor skvalpandes i korgen … haha. Idag blev vi tvungna att handla på nytt, och nu blev det Lidl (för säkerhets skull liksom). En ganska trist affär tycker jag, men nu har vi i alla fall fyllt på förråden!

Träning på stranden

Träning på stranden är inte dumt! Det är tungt att jogga i sanden, men utsikten gör ju att det är värt det! Stranden i Galé är otroligt vacker. Åt ena hållet är den lång och flack – och det är där vi joggar – och åt andra hållet är den fylld av vikar och stenformationer – och där brukar vi sola och ha picknick. Det är också smidigt att det är så nära från Albufeira, där vi ”bor” med husbilen.

Strand Portugal
Fin strand att jogga på!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev