Meny Stäng

Nalen i Stockholm – för musik och möten

Både igår och idag har jag spenderat på Nalen i Stockholm – på konferens. Förutom att det var en bra och intressant konferens så är det roligt att besöka såna här anrika lokaler. Huset är från 1888 och användes från början till allt från cykelskola och politiska möten till julfester, basarer och idrottsevenemang.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Stockholms hetaste nöjespalats

Från 30-talet till slutet av 60-talet var Nalen Stockholms hetaste nöjespalats, där de stora artisterna uppträdde. Under åren 1967-1997 bedrevs istället själavård här, i regi av Levi Petri-stiftelsen. Och nu, sedan 1998, är Nalen ett musikhus igen!

Här arrangeras många konserter, med det finns också restaurang, festvåning och… konferens. Har du kanske besökt Nalen någon gång och har några minnen att dela med dig av?

Nalen
Stora salen Nalen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev