Meny Stäng

We are one galan i Friends Arena

Igår kväll hängde vi på välgörenhetsgalan We are one i Friends Arena i Solna i Stockholm. Vi fick se både kända och mindre kända artister på scen, samt förstås en massa hjälporganisationer. Roligt att göra något annorlunda för en gångs skull!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

We are one-gala för att samla in pengar

Det var entreprenören Michel Issa, från hjälporganisationen World Aid Active, som samlade hela åtta hjälporganisationer och arrangerade galan. Målet  var att samla in åtta miljoner till de åtta hjälporganisationernas livsviktiga arbete för att samla och ena människor kring social utsatthet och utanförskap.

Hjälporganisationer och artister

Det är härligt att se människor som tar initiativ till och jobbar för en positiv förändring i världen! Organisationerna som var med på välgörenhetsgalan, förutom World Aid Active, var Trygga Barnen, Human Bridge, Interpeace, Life of Service, Afrikagrupperna, Teskedsorden och CharityFit.

Förutom att vi fick höra kort om de olika organisationernas arbete blev vi underhållna av en hel drös med artister … En del artister kände vi till (YOHIO, Anna Bergendahl, The Moniker) och andra kändes det mer som att vi borde ha känt till (Yuri Mrakadi, Doug Seegers, Mohombi).

För övrigt var det kul att för första gången kika in både i Friends Arena och i den nya och enorma Mall of Scandinavia (som ligger precis intill). Den senare ska vi undersöka lite närmare snart… Har du varit i Friends Arena eller i Mall of Scandinavia?

Yohio
YOHIO på We are one-galan
Anna Bergendahl
Anna Bergendahl på We are one-galan
The Moniker på We are one galan
The Moniker på We are one-galan
Yuri Mrkadi på We are one galan
Yuri Mrkadi på We are one-galan

Översta bilden i inlägget: Konferencierer på We are one-galan: Annamia Fast och Putte Nelsson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev