Meny Stäng

Billig solsemester – här är resmålen

Är du sugen på en lyxig solsemester utan att behöva vända ut och in på bakkontot? Onlineresebyrån eBeach.se har tittat på hotell- och flygpriser för 2015 för att se vilka destinationer som är mest prisvärda. Undersökningen visar att man kan hitta flyg och hotell för en vecka för mellan cirka 2250 kronor och 4000 kronor.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mest prisvärt för flyg och 4- eller 5-stjärnigt hotell

  • Spanien – Costa Brava, Teneriffa
  • Grekland – Kreta
  • Turkiet – Bodrum, Antalya
  • Egypten – Hurghada

Mest prisvärt för flyg och All Inclusive-hotell

  • Spanien – Costa Brava
  • Grekland – Rhodos, Korfu
  • Turkiet – Bodrum
  • Egypten – Hurghada

Har du besökt någon av destinationerna, och är det i så fall ett resmål du skulle rekommendera? Vi besökte Hurghada i Egypten 2005. Vi var inte överförtjusta i resmålet eftersom försäljarna var så påstridiga, men det fanns många intressanta utflykter att göra – till Konungarnas dal och ut i öknen till exempel!

Egypten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev