Meny Stäng

Det går inte alltid som man tänkt

Vi vaknade pigga och energiska i söndags morse och tänkte att vi skulle få massor gjort. Jag har ett extrajobb som jag gör hemifrån, vi håller på med diverse olika projekt i samband med bloggen och Peter håller på och förbereder sina Happy Friday-inlägg med hela historien om hans liv. Men det blev inte så mycket gjort om man säger så …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Dålig start …

Dagen började med att min dator fick för sig att den ville uppdatera någonting (en uppdatering av Windows 10 kanske?). Det tog tre timmar (jag skojar inte!) och slutade dessutom med att uppdateringen misslyckades. Under tiden kunde jag förstås inte få något jobb gjort vid datorn och föreslog istället att vi skulle köra ett träningspass. Vi har nämligen (äntligen) kommit igång med träningen igen.

… och sämre fortsättning

Vi hann träna i ungefär en halvtimme innan Peter kved till och sjönk ihop på mattan. Åh nej, ryggskott! Dessutom av den värre sorten. Det var bara att avsluta träningen och försöka transportera honom till soffan, vilket var lättare sagt än gjort. Sedan låg han mest still där och muttrade över att han inte kan skriva vidare på sina inlägg.

Peter skulle verkligen behöva träffa sin naprapat, men hur han ska ta sig dit är en gåta … Bara att ta sig från soffan till köket eller från köket till badrummet är ett enormt projekt. Vi hoppas att det inträffar ett mirakel snart.

Peter med ryggskott
Det tar en evighet för Peter att komma upp och ner ur soffan … På golvet ligger de gamla fotoalbumen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev