Meny Stäng

Fest och roliga nyheter

Hallå där och nu kör vi Happy Friday! Solen lyser och värmen kommer och det är precis så vi vill ha det! Jag vill självklart ha massor av input från er alla, men jag börjar. Hur skulle det se ut annars?! Ni vet att vi var i Amsterdam och wow, vilken konsert! Vi behövde vara med vänner och med massor av skratt, men tror ni en sekund att jag kunde hålla mig borta från att filma och fota? NOT! Häng med på fest och roliga nyheter!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Fest och roliga nyheter

Självklart har jag gjort en film från Amsterdam och konserten och den kan ni se här.

Trött

Efter några timmars sömn på hela helgen började den nya veckan med att gå ombord på Celebrity Silhouette som är en jätte bland Royal caribbeans fartyg. Vi fick en rundvandring och lunch. Jag fick även nöjet att träffa några kollegor och Rosita från Royal Caribbean som tog oss ombord från företaget. Film kommer.

Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette
Celebrity Silhouette
Från vänster Marlene, Lina och Diana. Boytoy i mitten.

Högst upp på 15:e våningen på fartyget kan man spela minigolf i gräset eller chilla med egen grill. Kolla runt i Nikon 360-fotot högst upp på skutan.

Tisdag

Jag har nästan lagt ner min kamera för nu är det film som gäller. Jag har suttit med filmskapande hela dagen och kvällen. Jag har flera filmer på lager som Amsterdam, Drive Now (bildelningstjänsten) och fartyget som jag var ombord på. Jag arbetar med två datorer för jag har inte tid att lägga över allt på en. Ställer jag tillbaka klockan fem minuter varje timme så vinner jag två timmar per dag, haha.

Glädjande är att vi har fått ett samarbete med Falck Global Assistance  som värnar om reseförsäkringar runt vår jord.

Happy Friday
Många glada på Happy Friday

Onsdag

Bra tryck och mejlande med alla sköna som ska med på Wismar den 17 augusti och fira Sverige. Film och foton kommer. På kvällen mötte vi en journalistförening. Vi presenterade oss som bloggare för att kanske få till ett samarbete.

Vi bloggare står inte högt i kurs bland journalister och det är synd för dem. Nya tider och papperstidningarna försvinner då har vi bloggare nya idéer. Vi är glada ändå! Hem sent och jag skrev torsdagens inlägg till halv två på natten.

Happy Friday
Glad ändå

Torsdag

Sommaren knackade på dörren och det gav energi. Mer film till Instagram och Facebook och mejl hela dagen med fönster och dörrar öppna. Vi har ett väldigt intressant möte på fredagen (idag) som vi ser fram emot. Jag får inte säga något ännu men det är helt klart seriöst och i rätt inriktning.

Happy Friday

Det här är vår dag där vi firar tillsammans och ser det positiva i veckan. Kom igen och skriv! Vi är en delningstjänst för glädje. Jag kanske skulle öppna en sådan kanal. Lyckodelningstjänst, haha, inte illa! Och så här glada blir vi då!

Happy Friday
Lycka

Din Tur att fylla på!

Missade du förra Happy Friday? Läs Tallink Silja Line och nya skeppsviner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev