Meny Stäng

Nya husbilsäventyr – vi reser mot Tyskland

Annons

Vad händer nu? Jo, det är dags för vår husbilsresa till Wismar i Tyskland! Vi kom hem från Schweiz i fredags kväll och jag (Helena) har (snart) jobbat i tre dagar. Och nu är det alltså dags igen! Vi rullar med husbilen mot Wismar i Tyskland – och vi får sällskap av inte mindre än tio husbilar.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hemma i Stockholm

Vi är hemma i husbåten nu och passar på att njuta av den vackra miljön här i Pampas marina. Det gungar lite lätt, tamparna slår och vår ”kompis” hägern landar mitt emot vår husbåt varje morgon. Sedan är det dags att promenera längs Karlbergskanalen och Karlbergssjön till mitt jobb …

Pampas
Hemma i Pampas – utsikt mot Hornsbergs strand på Kungsholmen
Karlbergs slott
Karlbergs slott och båtarna i Karlbergssjön

Vi reser mot Tyskland

Men nu är det alltså dags att resa vidare igen! I Wismar i Tyskland arrangeras Schwedenfest, som årligen lockar 100 000 deltagare att fira att Wismar en gång i tiden tillhörde Sverige. Det ska vara marscher, musik, körer, försäljning och fest i hela staden. Detta har vi länge varit sugna på att uppleva!

Vi planerar att i framtiden ordna guidade husbilsresor och ville ”öva” lite genom att fråga om några andra husbilister ville hänga på. Efter en snabb fråga på bloggen var vi plötsligt elva husbilar! Det har varit mycket mer jobb än vi trodde med alla bokningar, men det ska bli väldigt kul att äntligen komma iväg. Och fantastiskt kul att träffa alla andra nere i Trelleborg. Hoppas att du hänger med oss på resan!

Husbil
Freedom är redo

Prenumerera på vårt nyhetsbrev