Meny Stäng

Allt om vår årslånga husbilsresa runt Europa

Annons

Av alla resor vi någonsin gjort finns det en som slår alla de andra, och det är vår årslånga husbilsresa runt Europa som vi gjorde 2015. Trots att detta är den häftigaste resa vi någonsin gjort har vi insett att det inte varit så lätt att hitta information om den på bloggen. Det har vi ändrat på nu! Vi har helt enkelt byggt en sida där du snabbt och lätt hittar allt om vår årslånga husbilsresa.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Samlat på ett ställe

Nu har vi samlat all information om husbilsresan på ett och samma ställe, på sidan ”Husbil runt Europa”. Här har vi lagt upp en kartbild över resan och länkat till inlägg som handlar om packning, vad resan kostade, svar på vanliga frågor etc.

Vi berättar också om hela resan, från början till slut, med länkar till relevanta blogginlägg. Vi har delat upp resan i olika ”etapper” och för varje etapp har vi valt att berätta om vårt bästa minne och vår största utmaning. För visst möter man olika utmaningar när man ger sig ut på en sådan här resa, även om det mesta går att lösa utan större problem!

husbilsresa runt Europa
Vår husbilsresa runt Europa 2015 – i grova drag

Planer på ny husbilsresa

När jag suttit och gjort i ordning den här sidan har jag förstås drömt mig tillbaka till husbilsresan som vi gjorde 2015. Vilket fantastiskt år det var! Vi fick se och uppleva så otroligt mycket, samtidigt som vi hade tid över för att ta det lugnt, träna, läsa böcker …

Vi hade långt ifrån planerat resan från början, utan planerade vartefter och hämtade inspiration från människor vi träffade längs vägen. Det är ju det som är det bästa med att resa med husbil – att man har huset med sig och kan köra dit solen skiner eller äventyret känns mest lockande.

Nu har vi så smått börjat planera för nästa husbilsresa! Jag ska ju snart påbörja en 6 månader lång projektanställning, och efter det planerar vi att rulla i Europa under några månader. Vart? Det har vi inte bestämt, men vi vill förstås se och uppleva ställen som vi inte såg förra gången. Kom gärna med förslag!

Reseplanering
Husbilslivet lockar! (Bilden är från Frankrike, 2015)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev