Meny Stäng

Sommarvärme och nya jobb

Äntligen dags för Happy Friday! Längesedan, eller hur? Det har varit fantastiskt roligt att kuska runt Irland, men nu är det också mysigt att hänga hemma några veckor. Vilken fantastisk sommar vi har!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vilken sommarvärme!

Först och främst, vilken sommarvärme! Det är ju ingen nyhet direkt, men det är ju helt galet. När har det någonsin varit såhär varmt i Sverige i maj?

Vi jobbar ju, men vi njuter också av sommarvädret här i Pampas marina. Vi har fönster och dörrar öppna och tar oss ut på däck så fort vi kan slita oss från datorerna. Småbåtarna tuffar in och ut genom inloppet och det är fullt på uteserveringen hos restaurang K4.

Turistbåt
När vi öppnar fönstren ser vi en turistbåt som tuffar förbi
Lunch på däck
Lite rester och en folköl på däck, kan det bli bättre?
Hornsbergs strand maj
Hornsbergs strand är full av soldyrkare … och vattenskotrar

Nya jobb

På lördag åker Peter och jag ut till Ringsö i Mälaren, där våra vänner Lennart och Beata håller på att bygga ett sommarhus. Jag åker hem på söndag igen, men Peter stannar hela veckan och jobbar på huset.

På tal om jobb så tar min projektanställning slut i slutet av juni. Jag har inte hunnit söka några nya jobb, men har blivit erbjuden inte mindre än fyra (!) olika jobb. Och det måste man ju känna sig riktigt glad över, eller hur? Jag har nu tackat nej till två, och hoppas kunna kombinera de sista två. Utan jobb kommer jag inte bli i alla fall!

Har du också haft möjlighet att njuta av sommarvädret den här veckan? Vad har varit bäst under din vecka?

Lax och bubbel
Lyxmiddag under veckan: Lax med chevrekräm och valnötter, sparris och klyftpotatis

Missade du förra Happy Friday? Läs Bloggtopplista – och en ny resa på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev