Meny Stäng

Bloggtopplista – och ny resa på gång

Annons

Vi har massor att glädja oss åt denna vecka! Till att börja med är vi glada att det inte är krig, vilket man nästan kunde tro när fem militärhelikoptrar hovrade över oss tidigare i veckan. Vi är också glada för att vår blogg kommit med på Cisions topplista över resebloggar och för att vi snart ska iväg på en ny spännande resa.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Det är inte krig

Den här veckan kan vi glädja oss åt att det inte är krig. När jag (Helena) kom hem från jobbet häromdagen hann jag bara lägga mig på soffan innan fem (!) militärhelikoptrar fick mig på benen. Alla fem surrade precis ovanför vår husbåt och gick nästan ner i Pampas marina. Krig på gång? Nej, vi tror att det var terrorövning. Fortfarande fred alltså – härligt!

Militärhelikoptrar
Fyra av fem helikoptrar på samma bild. Kan du se dem?
Helikoptrar
Väldigt nära marken i Pampas marina
Helikopter
Rakt ovanför vår husbåt

10 i topp-lista över resebloggar

I veckan blev vi kontaktade av kommunikationsföretaget Cision, som har utsett årets (enligt dem) 10 bästa resebloggar. Vi kom med på listan, vilket vi självklart är väldigt glada över! Placeringarna på bloggtopplistan grundas en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och popularitet i sociala medier.

Badge-bloggtoppen_resebloggar-511x420

Nu åker vi snart till Irland!

Bäst av allt denna vecka är ändå att vi förbereder för vår resa till Irland! På lördag flyger vi till Dublin, och därefter kommer vi resa runt med husbil. Hur spännande blir inte det? Vi kommer förstås blogga under hela resan, så vi hoppas att du hänger med!

Nu är det din tur, vad är positivt från din vecka?

Irland

Missade du förra Happy Friday? Läs En vecka full av reseinspiration och events

Prenumerera på vårt nyhetsbrev