Meny Stäng

Vi planerar för oktoberresan i samarbete med Resia

Den 6-13 oktober i år arrangerar FREEDOMtravel och Resia en resa till Slovenien och Istrien. Och du kan hänga med! Det går inte att boka resan riktigt ännu, men snart så! Under tiden passar vi på att berätta om planeringen och programmet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Resa i samarbete med Resia

Om du inte hängt med så kan vi berätta att vi planerar en gruppresa till Slovenien och Istrien, tillsammans med Resia. Läsarna här på bloggen har röstat fram resmålet och vi skräddarsyr en resa som ska passa för dig som gillar att följa vår blogg.

Resan kommer gå den 6-13 oktober och både vi och Margareta Hallin från Resia följer med. Två personer kommer vinna varsin biljett och övriga 20 biljetter säljas till ett förmånligt pris, via Resia.

Bled
Sjön Bled, foto: Pixabay

Planeringen är i full gång

Planeringen är i full gång, även om det inte gått fullt så fort som vi kanske hade hoppats. När Peter var ute på Ringsö och jobbade var det helt enkelt svårt att hinna … Nu har han diskuterat upplägget för resan både med Kroatiens turistbyrå, Sloveniens turistbyrå samt med Resia.

Nu är en grov reseplanering gjord och Resia har också köpt 25 flygbiljetter! Flygresan kommer ta oss till Zagreb, och vi kommer sedan bo på hotell på två olika platser. För att ta oss runt kommer vi resa med en chartrad buss.

Zagreb överraskade oss med att vara en otroligt charmig och mysig stad
Vi flyger till och från Zagreb

Vad står på programmet?

Programmet är inte spikat i sten ännu, men med på förslaget finns bland annat sekelskiftesstaden Opatija, tryffellunch och vingård, amfiteatern i Pula, båttur till ön Brijuni (där Tito hade sitt sommarställe), de charmiga städerna Rovinj och Porec, sjön Bled i Slovenien och Postojnagrottan. Inte så dumt, eller hur?

The Maiden with the Seagull i Opatija
The Maiden with the Seagull i Opatija

Vill du följa med?

Vi hade hoppats ha klart allt kring resan denna vecka, men vi måste vänta till efter midsommar. Vi måste hinna spika alla delar av programmet, få ett pris av Resia samt komma överens om reglerna för tävlingen. Så snart det är klart lägger vi ut all information här på bloggen.

Om du redan nu tror att du vill följa med kan du skicka ett mejl till oss. Så fort det är klart med bokning och tävling hör vi av oss på mejl till dig, så du har chans att anmäla dig redan innan vi lägger ut resan på bloggen. Sedan blir det först till kvarn, om man säger så. Vi ser verkligen fram emot denna resa och hoppas att du vill följa med!

Rovinj
Rovinj i Kroatien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev