Meny Stäng

9 julklappstips till husbilisresenären eller camparen

Annons

Behöver du julklappstips till husbilsresenären eller camparen? Vi har råkat ramla på några smarta och roliga prylar som passar till husbilsresenären, och därför bestämde vi oss för att göra ett inlägg med julkappstips. Har du kanske några fler tips att bjuda på?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

1. Husbilsboken

Känner du någon som nyligen skaffat husbil för första gången? Vi har tidigare skrivit en recension av Husbilsboken – för dig som är nybörjare på husbil. Här hittar den nyblivne husbilsägaren information om allt man undrar i början. Vad är gråvatten? Var övernattar man? Hur får man tag i färskvatten? Du kan till exempel på Bokus.

Recension av husbilsboken

2. En husbilsmugg

Vad köper man till husbilsägaren som har allt? En husbilsmugg kanske? Den här muggen finns på Presentmarknaden.

Husbilsmugg

3. Prenumeration på en husbilstidning

Varför inte ge bort en prenumeration på en husbilstidning? Husbil & Husvagn kostar 619 kronor för 10 nummer, Allt om husvagn och camping kostar 869 kronor för 13 nummer, Husbilen Test kostar  599 kronor för 10 nummer och Min Husbil kostar 299 kronor för 6 nummer (observera att alla husbilsägare med fordon av årsmodell 2009 eller senare får tidningen Min Husbil gratis).

4. Snusdosa med husbilsmotiv

Känner du en husbilist som snusar? Då måste ju den perfekta presenten vara en snusdosa med husbilsmotiv! Snusdosan finns på Medgravyr.se. Snusdosan är tillverkad i aluminium och finns i guld, silver eller svart.

Snusdosa-svart-camper-01-mg-0-1-2-800x800

5. Snygga tallrikar i Melamin

Kanske känner du någon som behöver hotta upp husbilsköket med en ny melaminservis, eller kanske några nya skålar? Vi tycker bland annat att de har snygga produkter i melamin på webbsidan fromitaly.se. Det finns också melaminserviser till exempel hos Semona.se och på KAMA Fritid.

melamin

6. Gourmet scratch map

Känner du någon som gillar att prova olika kulinariska specialiteter medan han/hon rullar runt i Europa med husbilen? Då är ”Gourmet Scratch Map” något för honom/henne! När kartans ägare provat piroger i Polen, crêpes i Frankrike eller wienerschnitzel i Österrike – då är det dags för honom eller henne att skrapa! Kartan finns på Coolstuff.

Gourmet scratch map

7. Leksakshusbil

Ibland räcker det ju med presenter till barnen och det ska ju börjas i tid, eller hur? På BR Leksaker hittar du Greta Gris husbil och på Campout.se finns ett campingset med nio delar.

8. En upplevelse

Ibland är det ju allra roligast att ge bort en upplevelse! Kanske något ni kan göra tillsammans under en husbilstur? En upplevelse kan till exempel vara ett restaurangbesök, en vinprovning, en dag på spa, ett teaterbesök eller något mer aktivt som turridning på islandshäst, kajakpaddling eller kanske till och med en helikoptertur.

9. En present som räddar liv

Känner du kanske någon som faktiskt inte behöver något? Lägg pengarna på något som ger nytta och ge bort ett gåvobevis! På Unicef kan du till exempel ge bort ett vaccinpaket (133 kronor), ett katastrofpaket (215 kronor) eller ett svältkatastrofpaket (400 kronor).

Solnedgång Sverige

Bonus: Fler julklappstips till husbilsresenären eller camparen

Efter att vi publicerade det här inlägget har vi själva fått chansen att vara med och utveckla en rad produkter som passar perfekt som julklapp för husbilsresenären eller camparen.

Grytunderlägg med husbil eller husvagn

Vi har, tillsammans med det svenska företaget Pufz, utvecklat grytunderlägg i form av två olika husbilar och två olika husvagnar. Grytunderläggen är tillverkade i det smidiga, hållbara och miljövänliga materialet silikon. Passar perfekt i det mobila köket!

Glasunderlägg med husbil eller husvagn

Vill du hellre ge bort ett par fina glasunderlägg i julklapp? Då finns det också! Välj mellan husbilsmönster och husvagnsmönster. Glasunderläggen är grå, med svart tryck på ena sidan och vitt tryck på andra sidan.

Nyckelringar med husbil eller husvagn

Vilken är den perfekta nyckelringen till husbilen eller husvagnen? En nyckelring i form av en husbil eller husvagn förstås! Nyckelringarna är tillverkade av slitstarkt silikon och är mjuka att ha i fickan. Du kan välja mellan fyra olika varianter och tre olika färger.

Nyckelringar husbil husvagn

Disktrasa med husbil eller husvagn

Vem vill inte ha en disktrasa som passar perfekt i husbilen eller husvagnen? Dessa disktrasor är tillverkade i Sverige och du kan välja mellan tre olika färger och sex olika motiv: Husbil Classic, Husbil, Husvagn Retro, Husvagn, Husbilsmönster samt Husvagnsmönster.

Bäddset, handdukar och grytlappar

Vi har också tagit fram en hel rad produkter i textila material. I butiken hittar du påslakanset, örngott, plädar, badhanddukar, mindre handdukar, kökshanddukar och grytlappar. Alla produkterna kan fås med antingen husbils- eller husvagnsdekor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev