Meny Stäng

Sjukstuga i husbåten Freedom

Annons

Den här helgen är det sjukstuga i husbåten FREEDOM och det blir inte många knop gjorda. Vi har drabbats av någon riktigt eländig magåkomma och hänger mest i soffan … eller i badrummet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sjuka

För min (Helenas) del började det i torsdags kväll, och för Peters del började det i fredags morse. Vi ska bespara dig detaljerna, men du vet säkert hur det är när man varken kan äta eller dricka, och det kommer ut i båda ändar. Dessutom har vi haft väldigt ont i magen.

Kan det vara någon bacill som vi fått med oss hem från Sri Lanka? Ja, det är möjligt, men i så fall tog det lång tid innan det bröt ut. Kanske kan det också vara köttfärsgrytan vi åt på torsdagskvällen? Vem vet …

husbåtar
Vår husbåt till höger
Djurgården 7
Djurgården 7 på andra sidan Ulvsundasjön

Några meter utanför dörren

Det var riktigt fint väder igår, och vi gjorde ett försök att ta oss utanför dörren. Idén var “frisk luft gör oss nog gott”, och så tänkte vi att vi skulle göra några ärenden. Det hela slutade med att vi vände när vi kommit in till land … då var vi så slut, haha.

Pampas

Vad gör vi?

Först och främst så gör vi ingenting, vilket innebär att det är väldigt stökigt här hemma … Jag (Helena) kunde ändå jobba lite vid datorn igår, men annars har vi mestadels legat på sängen eller soffan. Vi har bäddat upp vår bäddsoffa på övre våningen så att vi båda kan se på TV i liggande ställning … Vi har börjat titta på en israelisk TV-serie som heter “When Heroes Fly” och som visas på Netflix. Spännande och lite annorlunda!

Hoppas att du mår bättre!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev