Meny Stäng

Sri Lanka-träff, TV-serier och Facebook

Annons

Dagarna rusar förbi och det är redan fredag igen. Veckans bästa för vår del är kanske att vi börjat se om alla säsongerna i TV-serien Game och Thrones, och varje dag ser fram emot kvällens avsnitt i TV-soffan. Vi har också varit på en trevlig och inspirerande träff på Sri Lankas ambassad. Sri Lanka är ett land vi gärna skulle besöka igen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sri Lanka-träff

I onsdags bjöd Sri Lankas ambassad in till träff tillsammans med flygbolaget Emirates. Det var främst människor från resebyråer på plats, men också en del reseskribenter.

Vi fick veta att turismen från Sverige ökat markant och till svenska resenärer vill de bland annat hälsa att det finns stora möjligheter till naturupplevelser och äventyr. I Sri Lanka kan man inte bara uppleva djur och kultur, utan också till exempel spela golf, segla, surfa eller testa forsränning.

Sri Lankas ambassad

Ett av de flygbolag som flyger till Sri Lanka är Emirates, som mellanlandar i Dubai. De berättade att de har en väldigt ung och modern flotta, och lottade för övrigt ut några flygresor. Men sådan tur att vi vann hade vi inte …

Vi blev däremot bjudna på vin och god traditionell lankesisk mat. Vår bloggkollega Gunilla, från bloggen 4000 mil, bor i Umeå men råkade vara på plats i Stockholm i ett jobbärende. Väldigt roligt att träffas! Vi hade så mycket att prata om att vi till slut, helt inbegripna i samtal, insåg att vi var nästan ensamma kvar på tillställningen … dags att gå hem!

TV-serier

Vi har sällan tid att kolla på TV eftersom vi jobbar jämt, men ibland tar vi oss tid till någon TV-serie. Det är snart dags för säsong 8 av fantasyserien Game of Thrones, och vi älskar verkligen denna serie. Sååå avkopplande att få kliva in i en värld som inte ens finns på riktigt. Snacka om att resa! Just nu ser vi om alla de första sju säsongerna för att vara förberedda när säsong 8 har premiär. Om du vill kan du läsa vår guide inför Game of Thrones säsong 8!

Facebook

Vi lägger stort fokus på vår blogg, och ibland är det svårt att också hinna med våra sociala kanaler så mycket som vi skulle vilja. Den senaste veckan har jag försökt lägga lite mer kärlek på vår Facebooksida och det har resulterat i lite fler följare. Roligt! Vill du också följa? Här hittar du vår Facebooksida.

  • Har du kanske också en Facebooksida du vill berätta om?
  • Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Island, Irland och både nya och gamla vänner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev