Meny Stäng

Finbesök, oväder och reseplanering

Denna vecka har bjudit på finbesök av husbilsvänner, bäverspaning i närområdet, en himla massa oväder och spännande reseplanering. Happy Friday önskar vi alla läsare och vänner!

Finbesök i husbåten

Förra helgen fick vi besök av Lars och Britt-Marie, som bloggar på bm.lars.reseblogg och som vi lärde känna under ”Strandkorgsutmaningen” – förra sommarens husbilsresa i norra Tyskland. De gjorde ett Stockholmsbesök och förärade oss en liten visit i båten. Det blev en trevlig pratstund och sedan en gemensam promenad in till stan. Sååå trevligt och roligt!

Oväder

När vi kom tillbaka från promenaden hade det blåst upp rejält. Vågorna gick rakt över bryggorna och jag (Helena) blev blöt upp till knäna av en våg när vi skulle gå hem. Det är svårt att fånga på bild, men vi hade som mest 22 sekundmeter i byarna, så det var rejält blåsigt.

Husbåtsliv

Det har blåst och stormat under hela veckan, och under en kastvind blåste en tavla ner från ena väggen och gick i kras. Men det var ju bara en pryl som gick sönder, så det är inte hela världen. Happy Friday!

Blåsigt

Reseplanering

Vi kan också berätta att vi har reseplanering på gång. I mitten av mars reser vi till Tunisien, och det ska bli riktigt spännande! Vi berättar snart mer om det. Har du kanske varit där? Berätta gärna!

Vi (eller rättare sagt Peter) håller också på att på att planera sommarens husbilsresa. Han researchar spännande platser i Europa och har dialog med flera turistbyråer. Det är bland annat klart att vi kommer upptäcka en massa nya platser i Tjeckien, där vi inte varit förut. Det ser vi fram emot!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är nog förra helgen, med både trevligt besök i husbåten och spännande bäverspaning i närområdet. Man behöver inte alltid åka så långt för att uppleva äventyr! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

Under nästa vecka kommer mer och mer bli klart kring våra resor, så det blir riktigt spännande. Och naturligtvis håller vi er underrättade!

Jag avslutar med mitt första försök att ta en selfie med nya telefonen. Jag erkänner att jag kan behöva lite övning, men jag bjuder på ett första försök, haha!

Selfie

Missade du förra Happy Friday? Läs Stormar och förkylning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev