Meny Stäng

Två event och en inställd resa

Annons

Denna vecka har vi hunnit med två event: en morgon med Haglöfs och en kväll med inspiration om Myanmar (Burma). Vi skulle också ha gett oss iväg på en spännande resa idag, men den är tyvärr inställd.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Pressfrukost med Haglöfs

Peter började onsdag morgon med pressfrukost med Haglöfs, som visade upp kläder och produkter i Haglöfs Brand Store på Kungsgatan 10 i Stockholm. Bland annat visade de upp en supertunn jacka som håller både torrt och varmt, trots att den knappt väger någonting alls.

Myanmar travel show

I onsdags efter jobbet var det dags för “Myanmar Travel Show”. Arrangörer från Myanmar (eller Burma som landet hette förr) var på plats i Stockholm för att berätta vad man kan se och göra i deras land, och för att knyta kontakt med svenska researrangörer. Väldigt intressant att lyssna på presentationerna!

Myanmar bjuder på både natur och kultur, och här arrangeras allt från äventyrsresor till familjeresor. Extra intressant var att lyssna på en presentation om södra Myanmar. Här har det knappt varit någon turism alls, men nu drivs projekt som utbildar lokalborna inom turism och hjälper dem att starta verksamhet som gynnar de lokala samhällena.

Vi blev riktigt nyfikna på att upptäcka Myanmar vid tillfälle! Har du kanske varit där? På översta bilden ser du förresten Peter och Sandra från Lifsresor.se på minglet efter presentationerna.

Inställd resa till Tunisien

Idag skulle vi egentligen ha rest till Tunisien, på en pressresa arrangerad av Tunisiens turistbyrå. Vi såg fram emot den här resan väldigt mycket och hade ett superspännande program framför oss.

Nyligen utökade Tunisien kontrollerna på flygplatsen, för att skydda landet mot corona. Det är ju begripligt i dessa tider, men innebar lite väl stor risk för karantän eller inställda flyg. Vi hoppas verkligen att vi får en ny chans att uppleva Tunisien vid ett annat tillfälle!

Tunisien, foto: Pixabay

Bäst denna vecka

Eventet med Myanmar var riktigt trevligt och inspirerande! I övrigt har väldigt många saker (inte bara Tunisien-resan utan också konferenser och event) blivit inställda. Det känns väldigt tråkigt, men om vi ska försöka se det positivt så är det ju att det blir lite mindre stressigt. Självklart finns det också fördelar med att stanna hemma i dessa tider. Vad har varit bäst under din vecka (stort som smått)?

Veckan som kommer

Vi trodde att vi skulle skriva om Tunisien hela den kommande veckan, men nu blir det inte så. Vad vi ska skriva istället? Inte en aning! Vad vill du läsa om? Överös oss med förslag!

Helena och Peter i Agadirs krokodilpark Croco Park

Missade du förra Happy Friday? Läs Fina dagar i Stockholm och att hitta lugnet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev