Meny Stäng

Midsommarafton på Väddö i Roslagen

Vi firade midsommarafton på Väddö i Roslagen, i Norrtälje kommun. Vi rullade hit med husbilen efter en sjukt stressig dag hemma, med siktet inställt på några dagar med lugn och ro.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Midsommarafton på Väddö

Det var ett elände att komma iväg hemifrån dagen innan midsommarafton, men till slut kom vi fram till campingen på Väddö som vi bokat. Vi hade ingen koll på campingen, men vi visste att vi ville ta det lugnt och vara vid havet. Sandvikens havscamping visade sig vara en ganska enkel camping, men den ligger fint vid kusten, med både sandstrand och klippor.

Väddö

Cykeltur på Väddö

Vi startade midsommaraftons förmiddag med en cykeltur med elcyklarna. Vi tog oss en liten bit längs Roslagsleden och hittade bland annat till Gamla Grisslehamn och naturreservatet Rönnskärs udde. Fantastiskt fin natur och många charmiga hus, båthus och bryggor.

Väddö

Vi hittade också till ett ”Smultronställe” och det är ju aldrig fel, eller hur? Vi visar fler bilder imorgon!

Smultronställe på Väddö

Midsommarlunch

Efter cykelturen var det dags för traditionell midsommarlunch med sill och färskpotatis, gravad lax med hovmästarsås, ägg med rom och färska räkor. Folköl och lite Skåne fick bli pricken över i:et. Vädret var helt fantastiskt och vi njöt verkligen av att sitta ute i solen i våra nya utemöbler.

Midsommarlunch

Middag och lek med drönare

På eftermiddagen blev det häng på campingen med promenad längs med klipporna och fix med de där lamporna som inte ville lysa (men som lös igen efter att vi bytt en säkring).

På kvällen blev det lammfilé med potatisgratäng, och sedan tog sig Peter tid att ”leka” med sin drönare. Om det blev några foton? Jodå! Vi kommer berätta mer om campingen och om området runt omkring imorgon, och då visar vi också drönarbilderna.

Drönare

Hur firade du midsommarafton igår?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev