Meny Stäng

Mellanlandning, mellandagar och #TopNine 2022

Annons

Mellandagar! Vi har mellanlandat i München, vi befinner oss hemma mellan resor, och enligt almanackan rör sig tiden mellan jul och nyår. I denna mellanmjölkstid riktar vi blicken både bakåt och framåt!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Härliga dagar i Kroatien

Det var verkligen riktigt härligt att komma iväg till Kroatien. Femton plusgrader är ju inte supervarmt, men oj vilken skillnad mot svensk vinter! Det är ljusare, människor sitter utomhus … Det var en riktig energikick! Vi har hunnit skriva lite om resan redan:

Flygresa hem – med mellanlandning i München

Efter några dagar var det dags att lämna Split igen, och vi tog ett foto från flygplansfönstret. Det var lite disigt på morgonkvisten, men ändå fint.

Under sommarhalvåret är det enkelt att flyga direkt till Split, men vintertid kan man behöva byta. Fotot nedanför tog vi när vi gick in för landning i tyska München. Landskapet här såg nästan overkligt ut med gröna fält, som såg ut som mjuka kuddar.

Mellandagar i Stockholm

Nu är vi hemma i husbåten, och det är verkligen mellandagar. Tiden befinner sig mellan jul och nyår, och vi är hemma mellan olika resor. Vi har massor av ärenden att fixa, men dagarna går så fort och vi hinner inte riktigt allt vi föresätter oss. Det hinner ju knappt bli ljust innan det blir mörkt igen …

Vi har träffat min (Helenas) släkt och vi har hängt i soffan framför TV-serier (Californication!). Kanske kan man ägna denna mellantid åt att blicka lite bakåt och framåt. Vi har redan sammanfattat reseåret 2022. Nu har vi också spanat in vilka av våra bilder som var mest populära på Instagram under året (se nedan). Tre bilder med husbilen och två med husbåten … Här hittar du oss på Insta: @freedomtravelnews.

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka? Kroatien förstås! Och för dig? Kan du lyfta fram något positivt från veckan?

Veckan som kommer

Våra närmaste planer är att träffa Peters söner och sedan att fira in det nya året, vilket vi tänkte göra tillsammans med våra vänner Lennart och Beata. Här på FREEDOMtravel kommer det att bli ytterligare några reportage om Kroatien, blandat med en nyårskavalkad och en inspirerande gästartikel. Hoppas att du hänger med oss in i det nya året!

Missade du förra Happy Friday? Läs Idag reser vi till Split i Kroatien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev