Meny Stäng

Spaniens vackraste strand

Av alla stränder vi sett i Spanien hittills så måste detta vara Spaniens vackraste strand. Den här stranden, vid naturistcampingen El Templo del Sol sydväst om Tarragona, är lång och kantas av ett kuperat grönt landskap. Den här bedömningen är förstås helt subjektiv, och jämförelsen baseras bara på de stränder vi har råkat besöka.

Fler fina stränder i Spanien

Andra fina stränder i Spanien har vi sett i Zarautz i norra Spanien, i Tarifa längst i söder och i Peniscola, norr om Valencia. Stranden i Benidorm är relativt fin, om man gillar strand omgiven av höghus. Stränderna i Torre del Mar och i Roquetas de Mar är visserligen långa och fina, men där är det grus istället för sand. Har du upplevt någon fin strand i Spanien, och var i så fall?

Vacker strand Spanien
Stranden vid El Templo från en annan vinkel

Läs mer: Resa till Spanien – din guide till Spaniens bästa resmål

FREEDOMtravel