Meny Stäng

30 dagars träning med Tapout XT

Annons

Hur går det med vår träning då? Vi följer ju ett träningsprogram hemma framför TV:n med sex pass i veckan i 90 dagar. Vårt mål är tappa något kilo runt magen, bli mer vältränade och framför allt känna oss piggare, smidigare och starkare.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mätningar

Enligt programmet ska man väga sig och mäta en del olika mått dag 1, 10, 30, 60 och 90. Nu är vi framme vid dag 30! (Egentligen har det gått lite mer tid, men jag fick pausa en dryg vecka på grund av influensa.) Så hur har det gått då?

Följer programmet

Framför allt är vi glada att vi fortfarande följer programmet och är motiverade! Influensan satte käppar i hjulet ett tag och gjorde att man tappade styrfart, men nu ska vi nog vara igång igen. Peter har minskat midjemåttet några centimeter och vi känner båda att vi fått lite starkare muskler. Så nu är det bara att fortsätta! Vi återkommer med rapport dag 60.

Träning på resan program

Prenumerera på vårt nyhetsbrev