Meny Stäng

10 dagars träning med Tapout XT

Annons

Vi kör ju ett träningsprogram hemma framför TV:n, och jag lovade att återkomma om hur det går! Programmet inkluderar sex träningspass i veckan i 90 dagar, och vi köpte programmet Tapout XT.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

12 olika pass

Det är 12 olika pass som varieras enligt ett schema: både styrka och kondition, och även yoga. Övningarna är bra och hyfsat enkla att förstå, men det är riktigt tufft och tempot är ibland sjukt högt. Många gånger har vi inte en chans att hänga med …

Utvärdering efter 10 dagar

Den största bedriften är att vi kör varje dag och fortfarande känner oss motiverade! Träningen är tung, men också ganska rolig. Särskilt när man kör tillsammans! Man ska väga sig och mäta en del olika mått dag 1, 10, 30, 60 och 90.

Ingen större skillnad på vågen ännu, men kanske en aning bättre mått… Det är fortfarande tungt, men det känns som att man orkar lite lite mer nu. Och att få mer energi är ett av våra mål! Nästa utvärdering kommer dag 30 …

Träning hemma

Prenumerera på vårt nyhetsbrev