Meny Stäng

Lyxig grillmiddag med grillad färskpotatis

Annons

Igår blev det en riktigt god och lyxig grillmiddag vid husbilen. Vi grillade lammytterfilé som blev superfin, och dessutom lade vi kokta potatis från dagen innan på grillen. Oj, vad gott det blir!

Lammytterfilé på grillen

Peter startade med att laga lammytterfilé på grillen. Han sätter en termometer i köttet, så att vi vet när det är 58 grader. Sedan tar han det från grillen och lägger det i folie i tio minuter. Då blir köttet helt perfekt! Åtminstone om man haft turen att få tag på en fin köttbit.

Grillad färskpotatis och sallad

Vi grillade också kokta färskpotatisar från igår. Vi delade dem helt enkelt på hälften och lade dem på grillen. Riktigt gott! Tillsammans med detta blev det en lyxig sallad på gul paprika, gurka, små tomater, avokado och soltorkade tomater. Och så lite hummus och fetaoströra. Har ni lagat nåt gott på grillen i helgen?

Grilla potatis
Grillad potatis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev